Rochita subtire vintage superba! de ocazie/club.

Rochiţă superbă de ocazie/club. Are nişte firicele fine argintii în material, se pot observa în poze. Are elastic in talie, cu găici pentru o curea subţirică. Partea se sus are dublu material, acoperă sânii si cam o palma sub (depinde de inaltime şi de cum doriţi să o purtaţi). Elasticul poate fi de asemenea ridicat până sub sâni astfel acoperind numai partea aceasta şi devine un baby doll. Restul este dintr-un material transparent. Se potriveşte foarte bine cu o fusta neagra scurta, pantaloni scurţi/lungi sau cu colanti desigur. Poate fi purtată si ca o bluziţa mai lungă. Este fără decolteu, are vedere doar la gât.

Stare: impecabila. Nici un defect.

Am facut pozele la fereastra special ca să se observe bine materialul transparent însă atunci când o îmbraci nu este atât de transparentă ca în imagini. Efectul este creeat de către lumina foarte puternică.

Mărimea se potriveste bine pentru un S-M! sau chiar un L, deoarece elasticul se întinde dar fiind decupată pe laturi şi totodată transparentă în zona abdomenului aş recomanda-o pentru un L fără burtică. :) dar poate fi purtată şi cu un maieu subţire pe dedesupt şi astfel nu mai are vedere la piele.

Lungime: 85 cm.

Este vintage, mama mea a primit-o când era tânără, dar ea nu a purtat aşa ceva niciodată. Mi-a dat-o in cutie ambalată exact asa cum a primit-o ea.

0 comentarii:

S-ar putea sa iti placa si:


La fiecare produs pe care îl achiziţionaţi primiţi şi un cadou din partea noastră!

Followers