Camasa/Rochita din bumbac superba!

 Camasa/Rochita din blug superba! 100% bumbac de la MARINA RINALDI, 28 scrie pe eticheta insa este foarte mare. vine super cu o curea in talie ca in poze. :)



Read more

Rochita subtire vintage superba! de ocazie/club


Rochiţă superbă de ocazie/club. Are nişte firicele fine argintii în material, se pot observa în poze. Are elastic in talie, cu găici pentru o curea subţirică. Partea se sus are dublu material, acoperă sânii si cam o palma sub (depinde de inaltime şi de cum doriţi să o purtaţi). Elasticul poate fi de asemenea ridicat până sub sâni astfel acoperind numai partea aceasta şi devine un baby doll. Restul este dintr-un material transparent. Se potriveşte foarte bine cu o fusta neagra scurta, pantaloni scurţi/lungi sau cu colanti desigur. Poate fi purtată si ca o bluziţa mai lungă. Este fără decolteu, are vedere doar la gât.



Stare: impecabila. Nici un defect.





Mărimea se potriveste bine pentru un S-M! sau chiar un L, deoarece elasticul se întinde dar fiind decupată pe laturi şi totodată transparentă în zona abdomenului aş recomanda-o pentru un L fără burtică. :) dar poate fi purtată şi cu un maieu subţire pe dedesupt şi astfel nu mai are vedere la piele.



Lungime: 85 cm.



Este vintage, mama mea a primit-o când era tânără, dar ea nu a purtat aşa ceva niciodată. Mi-a dat-o in cutie ambalată exact asa cum a primit-o ea.


Read more

Bluzita/rochita lejera, subtire, de vara

 Bluza/rochita de vara foarte subtire si lejera. Marimea S-M-L

.
Read more

Fusta scurta cu carouri retro-vintage "EXPRESS"


Fusta cu talie inalta (sau nu) scurta retro-vintage, cureaua nu este inclusa (s-ar vedea mult mai bine cu una lata), 63% poliester 34% bumbac si 3% spandex.Are fermoar la spate.

Talie 36 (stanga dreapta)

Lungime 47 cm

Nu are gaici pentru curea


Read more

Top maro de vara Terranova

Top maro de vara din bumbac de la Terranova. Marimea L (in poze asa vine pe XS-S) Se largeste foarte mult mai ales datorita partii de sus care are multiple benzi de elastic.





Read more

Rochita de vara vintage cu buline


Rochita de vara vintage albastru inchis cu bluine albe. Croiul este simplu, urmând linia corpului, bumbac cu elastan, este un material foarte elastic. Marimea este M, in poze asa vine pe XS-S. Se largeste pana la L, XL insa va cadea foarte mulata. Decolteul generos subliniază frumos umerii iar la spate materialul se imbina printr-un tiv pe centru de sus pana jos.

Cureaua nu este inclusa in pret, am pus-o sa stea mai bine rochita insa una lata s-ar potrivii mult mai bine.

Lungime: 74 cm




Read more

S-ar putea sa iti placa si:


La fiecare produs pe care îl achiziţionaţi primiţi şi un cadou din partea noastră!

Followers